De K-route laat je genieten van een mooie, sportieve fietsroute met een ‘cultureel en kunstig’ sausje. Langs het traject van 24 km vind je 16 bijzondere kunstwerken. Je kan op deze route kennismaken met verschillende, klassieke maar ook moderne – kunstwerken, karakteristieke gebouwen zoals kastelen, kerken en kapellen en kenmerkende landschappen van Waasmunster

Deze K-route gaat van het groene heidedorp langs een licht golvend traject van de zanderige heide naar de Durmevallei. De fietstocht is geschikt voor iedereen die graag een recreatieve, rustige fietstocht maakt. De K-route kan op elk tijdstip van het jaar gereden worden en kan vrij ingekort worden. Door werken aan de dijken is er een aangepaste route, consulteer hiervoor de bijgewerkte kaart.

Download  hier  de route

Meld hier een mankement op de route.