Onze wandeling kreeg de naam van een kruid dat zeer zeldzaam en beschermd is, dat groeit en bloeit in het voorjaar op ons wandeltraject in de bronszone van Sombeke. We willen het in de aandacht brengen omdat deze bronzone bedreigt wordt door de ontpoldering van Sombeke broek.
Onder het Vlaszakbronsbosje werd een collector onder de kleilaag aangelegd met als doel de onderliggende kleilaag onbeschadigd te laten in de bronszone
.
 

Tijdens de wandeling die start op de Dries in Sombeke, is het de bedoeling dat je de foto’s nummert van 1 tot 30  in de juiste volgorde zoals je ze tegenkomt. De foto’s zijn genomen in de richting van de bewegwijzering van de route en volgen elkaar op, de eerste foto krijg je alvast cadeau. Uit de ingediende juist ingevulde formulieren zal een winnaar worden geloot. Deze ontvangt een waardevolle prijs. Het formulier dient binnengebracht te worden bij de Dienst Toerisme Abdij van Roosenberglaan 6 Waasmunster voor 15 november 2023.  Fijne wandeling gewenst.

U kan het deelnameformulier HIER downloaden.

De route kan je HIER downloaden.