Ook dit jaar zal Waasmunster trachten om de trage wegen, die de gemeente rijk is, in de kijker te plaatsen. Ter gelegenheid van de Dag van de Trage Weg organiseren de vrijwilligers van VVV Toerisme Waasmunster zondag 15 oktober 2023 een heuse pizzawandeling langs onze trage wegen in Waasmunster. Er wordt een mooie uitgestippelde wandeling voorzien, met daarna gezelligsamenzijn met een lekker stuk versgemaakte pizza. Laat je verwennen op deze prachtige herfstwandeling.

Trefpunt: tussen 14u en 14u30 aan De Wonderboom, Kerkstraat 49, te Waasmunster.

Afstand: 6 Km.

Inschrijven: Vanaf 20 uur op vrijdag 15 september tot en met 8 oktober om 24 uur via deze link

Prijs: 10 euro/persoon (1 stuk pizza en 1 drankje) te betalen na inschrijving.

Info: Dienst Toerisme: Vrijetijdscomplex De Meermin
Abdij van Roosenberglaan 6 Waasmunster tel 052 89 20 08