Ontdek tijden deze wandeling het landschap van de Durme waar meersen, bossen en heide elkaar afwisselen. Historische trage wegen, een oude spoorwegbedding, en verschillende kastelen en abdijen maken dit een gevarieerde wandeling.

Tijdens de wandeling die start op de parking in de Gentstraat, is het de bedoeling dat je de foto’s nummert van 1 tot 30  in de juiste volgorde zoals je ze tegenkomt. De foto’s zijn genomen in de richting van de bewegwijzering van de route en volgen elkaar op, de eerste foto krijg je alvast cadeau. Uit de ingediende juist ingevulde formulieren zal een winnaar worden geloot. Deze ontvangt een waardevolle prijs. Het formulier dient binnengebracht te worden bij de Dienst Toerisme Abdij van Roosenberglaan 6 Waasmunster voor 31 oktober 2024.  Fijne wandeling gewenst.

U kan het deelnameformulier HIER downloaden.

De route kan je HIER downloaden.