Nieuw in ons aanbod:
Een fietszoektocht die op 2 a 3 uur afgewerkt kan worden en die de bewegwijzerde K- route volgt. Download het deelnameformulier fiets de K-route en sta even stil bij de kunstwerken en los onderweg de 10 vragen op die verband houden met de kunstwerken. Door werken aan de dijken is er een aangepaste route, consulteer hiervoor de bijgewerkte kaart.
3 winnaars worden geloot uit de correcte formulieren en zullen uitgenodigd worden om hun waardevolle prijs op te halen bij de prijsuitreiking van de jaarlijkse gezinsfietszoektocht op 22 november 2024.

Hoe deelnemen?

Download hier u deelnameformulier.

De route kan u eventueel hier downloaden.

Meld hier een mankement op de route.

Info: Dienst Toerisme: Vrijetijdscomplex De Meermin
Abdij van Roosenberglaan 6 Waasmunster tel 052 89 20 08