Houtdraaien is  niet alleen een ambacht, maar ook een therapie. Het contact met hout, natuur, tekening, kleuren en geuren is een rustgevende hobby. Door creativiteit en de onbeperkte mogelijkheden geeft houtdraaien een grote voldoening. Dit  gaat van het vervaardigen van gebruiks- en decoratievoorwerpen, schalen en pepermolens, sfeerverlichting tot kunst met kleine “k”. Tijdens het bezoek neemt Jimmy jullie mee op een reis doorheen zijn levenservaringen en creaties en zal hij een live demo geven.

Trefpunt: Dorpstraat 84, 9140 Elversele.

Gids: Jimmy De Caluwé

Hoe deelnemen?

Reservatie en inschrijven vanaf 1 juni 2024 om 19 uur enkel via deze LINK.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 25 personen.

Prijs: 5 Euro per deelnemer per activiteit 1 streekbier of frisdrank inbegrepen.

Aanvang: 19.00 uur.

Info: Dienst Toerisme: Vrijetijdscomplex De Meermin
Abdij van Roosenberglaan 6 Waasmunster tel 052 89 20 08